Μονάδα παραγωγής βιολογικών προϊόντων "Αγγελάκη"

             

    O Προβληματισμός της διατροφής στη σύγχρονη εποχή, είναι μέρος ενός γενικότερου προβλήματος που σχετίζεται με την αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση και την μόλυνση του περιβάλλοντος. Η μονάδα παραγωγής βιολογικών προϊόντων "Αγγελάκη", δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει το αίτημα της σύγχρονης οικογένειας που θέλει να τρέφεται υγιεινά και να διαβιεί σ' ένα καθαρό περιβάλλον, φιλικό για τον άνθρωπο. Ετσι αξιοποιώντας την επιστημονική γνώση και τις πρακτικές μεθόδους της πατροπαράδοτης γεωργίας, καλλιεργεί και διαθέτει προς κατανάλωση, προϊόντα με υψηλές προοδιαγραφές ποιότητας. 

    Εδώ τα κηπευτικά πράγονται με τη μέθοδο της βιολογικής Γεωργίας, σε τεχνικές συνθήκες φυσικού περιβάλλοντος: έδαφος εμπλουτισμένο μόνο με φυσικούς τρόπους - χωρίς χημική λίπανση - , καταπολέμηση των ασθενειών με βιολογικά σκευάσματα, εξάλειψη βλαβερών εντόμων με άλλα ωφέλιμα, απουσία ορμονικών επεμβάσεων. 

    Η επιχείρηση διαθέτει προϊόντα βιολογικά σε μεταβατικό στάδιο. 

    Σκοπός είναι να παράγονται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, απαλλαγμένα από την χρήση Χημικων λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και ορμονών, που να πληρούν τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας, σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες της Ε.Ο.Κ. 2092/91 και σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Φέρουν ειδική σήμανση που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής τους.

http://www.agst.gr