να υπέροχο Λεύκωμα με DVD

...Αναδρομή στο Χθες
"Γεωργικά και κτηνοτροφικά εργαλεία και σκεύη"


Περιέχει: Αναλυτικές περιγραφές, θαυμάσιες ιστορικές φωτογραφίες


Για να μάθουν οι νεότεροι, πως εργάζονταν οι γεωργοί και οι
κτηνοτρόφοι και ποια τα εργαλεία και τα σκεύη τους !!!

Για να θυμηθούν οι παλιότεροι με νοσταλγία τα νιάτα τους !!!


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

 Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο, 194 σελίδων, στο οποίο  καταγράφεται μέρος της Λαϊκής μας Παράδοσης και Λαογραφίας. Στο λεύκωμα αυτό παρουσιάζεται σημαντικός αριθμός  γεωργικών και κτηνοτροφικών εργαλείων και σκευών που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας καθώς και τις τότε γεωργικές και κτηνοτροφικές ενασχολήσεις. Η παρουσίαση είναι σαφής, αλλά όχι υπερβολικά λεπτομερής, για να μην κουράζει τον αναγνώστη.
 
Παράλληλα, στο λεύκωμα παρουσιάζονται παλαιές φωτογραφίες, από σκηνές της καθημερινής γεωργικής και κτηνοτροφικής ζωής της υπαίθρου. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες είναι αρκετά σπάνιες και μερικές ανέκδοτες. Σημειώνουμε ότι στο συνοδευτικό DVD θα βρείτε μία περιληπτική παρουσίαση του βιβλίου.
 
Πιστεύουμε ότι το παρόν λεύκωμα αποτελεί σημαντική προσφορά στο ευρύτερο κοινό, σαν ιστορική αναδρομή, στις γεωκτηνοτροφικές ασχολίες παλαιότερων γενεών, που με τον διαρκή μόχθο τους προσέφεραν πολλά αγαθά στο κοινωνικό σύνολο. Μέσα από την αναδρομή που μας προσφέρει, έχουν την δυνατότητα να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νέοι, πως εργάζονταν οι πρόγονοί μας μερικές δεκαετίες πριν.
 
- - - - - - - - -

Έτος Έκδοσης: 2008
Εκδότης: Κωνσταντίνος Γ. Παπαδούδης
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων: 194
Κωδικός ISBN: 9609306055 - Αριθμός προϊόντος: 0100251 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Τα γραφεία της εταιρείας μας εδρεύουν στην ακόλουθη διεύθυνση :

Σοφοκλέους 3, 121 34 Περιστέρι
Τηλ: 210 5777736, 210 6801727,
Φαξ: 210 6801728

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.